Nädalavahetus möödub suvepealinnas Ibiza lainel

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna õhtul astub klubi Sugar lavale house’i esimeseks leediks tituleeritud Kym Mazelle, homme üllatab Sunsetis Ibiza klubi Pacha maailmatuuril publikut Jana Kask.
Täna õhtul astub klubi Sugar lavale house’i esimeseks leediks tituleeritud Kym Mazelle, homme üllatab Sunsetis Ibiza klubi Pacha maailmatuuril publikut Jana Kask. Foto: Erakogu

Sel reedel ja laupäeval võib Pärnus osaleda mitmel üritusel, mille rahvusvaheliselt tuntud esinejad toovad siinsele klubipüünele Hispaania peomeka Ibiza hõngu.

Otsa teeb täna õhtul klubis Sugar lahti USAst pärit lauljatar Kym Mazelle, kelle kaverdatud hitt “Young hearts run free” ründas aastate eest singlimüügitabelite tippe kogu Euroopas. Lugu kõlas ka 1996. aastal William Shakespeari ainetel valminud eepilises Hollywoodi mängufilmis “Romeo+Juliet”, milles mängisid peaosi Leonardo Di Caprio ja Claire Danes.

Hiline avastus

House-muusika esimese leedi tiitlit kandev Mazelle kasvas Indiana osariigis Gary linnas üles samal tänaval koos Michael Jacksoni ja tema suure perekonnaga.

Rohkem internetiallikad tema noorpõlve kohta ei ava. Küll on teada, et suurde muusikasse sattus võimsa häälega naine alles 27aastaselt, kui kohtas Chicago produtsenti Marshall Jeffersoni, kellega koos tootis 1987. aastal singli “Taste My Love”.

Mazelle on teinud nii tantsu-, soul- kui house-muusikat ja ta on avaldanud viis albumit, millest viimane, “Destiny”, ilmus 2009. aastal.

Päev hiljem läheb Sugaris lõunamaiseks, kui kohal on Hispaania peosaare Ibiza klubi Pacha resident-DJ Graham Sahara.

Sahara on keerelnud mööda Euroopa klubisid pea 20 aastat ja olnud osaline selliste brändide nagu MTV “F*** Me I’m Famous” ja Belgia “Paradise Party” sünni juures.

Tal on lugematu arv remikse ja tema tantsumuusika on ilmunud selliste plaadifirmade nagu Ministry Of Sound, Hed Kandi jmt alt.

2007. aastal valiti Sahara Ibiza parimaks DJks.

Jana Kask valmistab üllatust

Pärnu rannaklubisse Sunset jõuab homme öösel otse Ibizalt “Pacha World Tour 2012”, mis toob legendaarse klubi-show’ suvepealinna kolme aasta jooksul teist korda.

“2010. aastal Sunsetis toimunud üritus oli kõige rohkem kõmu tekitanud meelelahutussündmus viimase kahe aasta jooksul nii Eestis kui piiri taga,” väitsid korraldajad.

Sunsetti väisavad laupäeva öösel DJ ja produtsent Sebastian Gamboa ning säravad ja julged Pacha tantsutüdrukud (pildil).

Korraldajad lubavad ehitada laupäevase peo tarvis Sunseti terrassile suurima tantsuplatsi ja DJ-lava, mida seal eales nähtud on. Konstruktsiooni saab vihma korral sulgeda.

Nagu eelpool nimetatud kolleeg, alustas Gamboagi oma karjääri 1990. aastatel. Teda on nimetatud Hispaania house-muusika pioneeriks, kes tegi endale Ibiza ööklubides kiiresti nime. Gamboa on avaldanud oma remikse ja muusikat mitmel plaadil ning on nõutud plaadikeerutaja kõikjal maailmas.

Üritusel on oodata tule-show’d ja ilutulestikku. Omanäolist etteastet valmistab spetsiaalselt selleks ürituseks ette telesaate “Eesti otsib superstaari” teise hooaja võitja Jana Kask.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles