Bravo tähistab aastapäeva

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar.
Tanel Padar. Foto: Ants Liigus

Tuleval nädalavahetusel, 10. ja 11. augustil tähistab kahepäevase peoga oma seitsmendat aastapäeva südalinna ööklubi Bravo, mis läheb uuele hooajale vastu uuendustega.

Bravo programmijuhi Urmas Lassi sõnade kohaselt on klubi jõudnud koolipoisi ikka ja vastavalt sellele muutub klubi programm intelligentsemaks. Klubi suurimaks uuenduseks on, et Bravo kehtestab vanusepiiriks 20 eluaastat.

“Klubi on läbinud ühe etapi, kus programm oli noortele ja nooruslikum, kuid mingi aja tagant tuleb teha muudatusi, sest publik on vanemaks saanud ja nõudmised muutunud,” põhjendas Lass. “Nii uuendab Bravo oma programmilist osa.”

Bravo näeb põhikliendina 20-50aastast inimest ja tänu sellele teeb klubi programmis kannapöörde. Kui siiani iseloomustasid Bravot eriüritused ja alternatiivne muusikavalik, minnakse uuele hooajale vastu mainstream-muusika tantsuklubina.

“Inimesed tulevad ju kohta, kus on kodune ja turvaline tunne, hea teenindus ja mängitakse muusikat, mida nad teavad ning mille järele on hea tantsida,” seletas Lass. “Kõike seda loodame edaspidi pakkuda. Sellepärast moodustavad meie playlist’i edaspidi peamiselt tuntud raadiohitid, loomulikult tuleb sekka muusikat teistest ajastutestki. Läbi astuvad tuntud raadio-DJd ja programmist leiab näiteks tantsuüritusi, mille jooksul mõni treener paneb kogu klubi ühes rütmis tantsima.”

Vanadest üritustest jäävad Bravo kavasse üksikud, nagu “BadJam” ja rokipidu, mis ehivad tuleval nädalavahetusel Bravo seitsmendat aastapäeva.

Esimene on reedel, laupäeval astub Bravo lavalaudadele Eesti üks juhtivamaid rokikooslusi Tanel Padar & The Sun.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles