Reena Pärnat sai treenerilt hinde 4-

Enn Hallik
, London
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reena Pärnat.
Reena Pärnat. Foto: PP

Vibuneiu Reena Pärnat kaotas olümpia esimeses duelliringis mehhiklanna Alejandra Valenciale 1:7 ja 32 parema hulka ei jõudnud.

Esimeses seerias sai Pärnat kolm seitset, teises, kaalukeeleks osutunus alustas kahe kümnega, kuid lasi siis kuude. Kolmandas seerias sai ta kirja üheksa, kaheksa ja kaheksa, neljas läks päris käest – viis, kuus ja kuus. Valencia võitis esimese seeria 26:21, teine jäi viiki 26:26, kolmas läks jälle mehhiklannale 26:25 ja neljas 25:17.

“Ei osanud arvestada tuulega, mis laskekohal puhus ühele, märklehe ees teisele poole, ja muudkui keerutas,” ütles veidi pettunud Pärnat. “Ju olin veidi rohkem närvis ka, nii suure publiku ees lasin esimest korda. Arvan, et Valencia oli täiesti võidetav vastane, lihtsalt ma ei lasknud täna oma tasemel. Mingil määral lõi rivist ka kahe kümnega alanud, aga ikka viiki läinud teine seeria.”

Pärnati treener Raul Kivilo ütles, et tõsisemaks analüüsiks tuleb emotsioonidel lahtuda lasta, aga arvas kohe siiski seda, et eelringi ja duellide vahele jäänud neli võistlusvaba päeva tappis Reena vaimu.

“Esinemisele panen hindeks neli miinus. Viimase seeriaga rikkus Reena puhta nelja ära,” hindas Kivilo. “Aga me teame, kuidas edasi minna, praegune on Reenal alles tee algus. Kahju, et me seekord pöidlahoidjatele rohkem rõõmu ei suutnud teha.”

Koju sõidab Pärnat Londonist laupäeval, seni üritatakse Eesti delegatsiooni juhtide abil mõnda teise ala võistlust vaatama minna.

“Kodus läheme üle veidi tugevamale vibule, mis on meil juba olemas,” rääkis treener. “Kui Reena olümpiapileti teenis, saatis Hoyt talle tasuta viimase malli vibu, aga me ei jõudnud sellega veel koduneda.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles