Pärnu võtab olümpialased vastu rahvapeoga

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Sõudeliit, Pärnu linnavalitsus ja Port Artur korraldavad 12. augustil Londoni olümpiamängudelt neljanda kohaga naasnud Eesti paarisaerulise neljapaadi sõudemeeskonnale ja Euroopa noortemeistritele paariskahesel piduliku vastuvõtu Pärnus.

Olümpiasangarite tänuüritus toimub pühapäeval kell 14 algava sõudmise Eesti meistrivõistluste kaheksapaatide finaalsõidu järel Pärnu sõudeklubi sõudebaasis Rääma tänaval.

Korraldajad ootavad kõiki sõudmishuvilisi, pärnakaid ja linnakülalisi pühapäeval sõudebaasi olümpiasangareid tervitama.

Olümpialased Tõnu Endrekson, Allar Raja ja Andrei Jämsa, Euroopa noortemeistrid Geir Suursild ja Jüri-Mikk Udam, samuti varumees Kaur Kuslap ja treener Matti Killing jagavad muljeid ja autogramme ning vastavad spordisõprade küsimustele.

Kaspar Taimsoo jääb veel mõneks nädalaks Londonisse toeks sõbra spordikarjääri lõppvõistlusele ega osale seetõttu pühapäevasel tervitusvastuvõtul Pärnus. Olümpialaste vastuvõtul esineb puhkpilliorkester ning rahvale pakutakse ülisuurt ja maitsvat 25kilogrammist olümpiatorti, mille lõikavad lahti olümpialased.

Londoni olümpiamängudel neljanda koha saavutanud Eesti meeste paarisaerulise neljapaadi meeskonnale ja Euroopa meistritele paariskahesel on tänusõnad lausuda Pärnu linnapeal Toomas Kivimägil, Eesti sõudeliidu presidendil Rein Kilgil ja Port Artur Grupi juhatuse esimehel Viljo Vetikul.

„Tervitame Eesti parimat võiskonda, kes võistles olümpial visalt ja tuli tagasi kilbiga. Pühapäeval kaheksapaadi regatil saab neid Pärnu sõudeliidu sõudebaasis oma silmaga näha, nii et – tulge kohale!“ kutsus Eesti sõudeliidu president Rein Kilk.

Port Artur, Pärnu Linnavalitsus ja Pärnu Postimees on olnud Eesti sõudesportlaste olümpiaesinemise toetajad.

Aastal 2010 korraldasid Eesti sõudeliit, Pärnu linnavalitsus, Port Artur ja Pärnu Postimees ühise kampaania „Kõik ühte paati!“ sõudesportlasele Tõnu Endreksonile treening- ja võistluspaadi soetamiseks.

Endreksoni Embacher C11 võistluspaat osteti Port Arturi klientide, Pärnu elanike ja sõudesõprade ühisel jõul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles