Lapsed saavad joonistuse eest teatripileti

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Järgmisel nädalal algav Pärnu rahvusvaheline teatrifestival „Monomaffia“ pakub sel aastal peale põhiprogrammi kümne etenduse päris väikestele teatrisõpradele võimalust festivalist osa saada.

17. augustil ehk festivali teisel päeval tuleb nukkudega kohale Nukuteatri kauaaegne näitleja Are Uder (pildil). Etendus koosneb mitmest loost ja lapsed saavad aktiivselt kaasa mõelda.

Oma monolavastustes kasutab Uder looduslikest materjalidest isevalmistatud nukke ja helitekitamise riistu. Endla teatri ärklisaalis etendub kolm lugu: “Moor ja vaar”, “Krokodill ja neli väikest tegelast” ja “Hundilugu”.

Et lasteprogramm on festivalil esimest korda ja korraldajail on suur soov kasvatada tublit teatripublikut, annab festival pisikestele huvilistele võimaluse lunastada teatripilet oma joonistuse vastu.

Joonistus peab olema seotud teatriga ja tööd tuleb tuua Pärnus Adamsoni 1 villa Artisesse, kust saab kohe vastu pileti. Pilt-pilet võimalusi on piiratud hulgal ja emadele-isadele see võimalus ei laiene.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles