Kaevamised lõpetavad rannahooaja

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäevast jätkuvad Pärnus Supeluse tänaval rannahooajaks katkestatud torutööd, mis enne jaanipäeva pooleli jäeti, teatas Pärnu Vesi.

Kaevetöödega alustatakse Supeluse tänava Ranna puiestee ja Suvituse tänava vahelisel lõigul, mis on tööde ajal autoliikluseks suletud. Mudaravila esine ring suletakse liikluseks 21. augustist kuni septembri keskpaigani.

Kaevetööde ajal muudetakse Ranna puiestee liiklus kogu tänava pikkuses kahesuunaliseks ja keelatakse Ranna puiestee ääres parkimine.

Supeluse tänava torutööd kestavad septembri lõpuni. Tänavakate taastatakse oktoobri keskpaigaks. Pärnu Vesi palub elanikel olla tööde piirkonnas tähelepanelik, sest mööda Ranna puiesteed ja Kuuse tänavat liiguvad raskeveokid.

Septembri lõpus jätkuvad kaevetööd Supeluse tänava Tammsaare puiestee ja Roosi tänava vahelisel lõigul. Need kestavad oktoobri lõpuni. Selle lõigu teekate taastatakse novembri keskpaigaks.

Peale Supeluse tänava kaevetööde alustatakse 27. augustil mudaravila taguse reoveekollektori renoveerimist Ranna puiesteest Mere puiestee reoveepumplani. Renoveerimise käigus surutakse olemasolevasse poolemeetrise läbimõõduga torusse suruõhu abil vaikudega immutatud klaaskiudkangas, mis seejärel ultraviolettvalgusega kõvendatakse. Tööd kestavad paar nädalat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles