Aerutajad pjedestaalil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Harku järvel lõppenud aerutamise Eesti meistrivõistlustel teenisid pärnakad kuus kuldmedalit.

Jüri Juurikas võidutses ühesüstal 200 meetri distantsil 38,6 ga ja samal võistlusmaal oli ühekanuul 44,4ga kiireim Sabir Mustafajev. Joosep Karlson teenis kulla ühekanuul nii 500 kui 1000 meetri sõidus (ajad vastavalt 2.11,5 ja 4.33,1) ning finišeeris koos Andreas Baumiga kahekanuul esimesena ajaga 4.00,0.

Jüri Juurikas tuli teist korda Eesti meistriks Tartu Ülikooli neljasüsta paatkonnas 1000 meetri distantsil. Hõbemedali teenis Sabir Mustafajev koos viljandlase Madis Vitsutiga. Kaks pronksi said pärnakastest Anette Baum, Taaniel Tüür, Karl-Erik Kõrge, Andreas Baum ja Joosep Karlson.

“Ilmaolud olid väga keerulised, kuna puhus tugev küljetuul, mis tekitas terava ja kõrge külglainetuse,” rääkis Pärnu aerutajate treener Uko Kõrge. “Nii rasketes tingimustes said oma tõelist sisu näidata vaid kõige kogenumad aerutajad. Väärib esiletõstmist, et ühekanuude kõigi kolme distantsi võitjad olid pärnakad.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles