Pärnus tähistatakse vanavanemate päeva

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Koostöös raamatukogu ja teatriga korraldab MTÜ Kultuur Aitab Hingata 8. septembril teist korda “Sumedat suvelõppu”, mis sel korral pühendatud vanavanematele, sest 9. septembril toimub Eestis kolmas vanavanemaid tänav ja austav päev.

Kogu päeva kestvatele sündmustele oodatakse kõiki huvilisi, eelkõige aga vanavanemaid oma järgmiste põlvede järeltulijatega. Hommiku- ja pärastlõunategevused toimuvad raamatukogus, õhtused ettevõtmised teatris.

Mõte kultuurisündmus siduda vanavanematega tekkis MTÜ-l rahvusvahelise projekti käigus, kus tegeldakse vaimse pärandi ja pärandikandjate tunnustamisega. Et nii ehk naa oli plaanis korraldada järjekordne “Sume suvelõpp” ja 9. september on vanavanemate päev, sai plaan teoks.

Päevaprogrammis on esimesena kavas meisterdamine ja käsitöö ning vanavanemate mängud ja lood. Pärastlõunal avatakse Janne Ristimetsa tantsulaste ja Vana-Pärnu eakate kaasabil noorte fotonäitus. Õhtul saab teatris nautida Maaja Halliku interaktiivset monoetendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles