Piletimäng: vaata head filmi rannakinos!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu rannakino.
Pärnu rannakino. Foto: promo

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste ja -kohtade priipääsmeid.
Veel mõnda aega tegutseb Pärnu plaaži kõrval rannakino, mis on suve jooksul näidanud iga päev kinoilma hitte.
 

Kes sumedatel suveõhtutel veel Pärnu rannakinno jõudnud ei ole, sel on nüüd selleks suurepärane võimalus, sest loosime välja 3x2 pääset, millega võib külastada ükskõik millist rannakino seanssi.

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kas Pärnu rannakino lõpetab oma esimese hooaja 31. augustil või 2. septembril?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 22. augusti keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kas Karl Madis lõi 1981. aastal koos teiste tuntud muusikutega ansambli Vitamiin või Mahavok?” õige vastus on Mahavok.

Sel reedel lähevad kaaslasega Ülejõel asuvasse Kentuki Lõvi pubisse Karl Madise kontserdile Malle Aedma, Heljo Lillemäe ja Kaja Kalm.

Võitjatega võtame ühendust.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles