Sunsetis poksitakse

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti poksikoondise liikmed näitavad homme õhtul oskusi Sunset Clubi terrassil.
Eesti poksikoondise liikmed näitavad homme õhtul oskusi Sunset Clubi terrassil. Foto: Ardi Truija

Pärnu rannaklubi Sunset terrassil leiab homme õhtul aset poksi-, taipoksi- ja moe-show “Liivatorm”, kus propageeritakse võitlussporti.

Ürituse korraldaja Andreas Eelmäe teatel on show’ eesmärk tutvustada pärnakaile võitlusspordialade kultuuri, samal ajal pakkuda meelelahutust.

Vaheldumisi maskuliinsete poksijatega astuvad võitlusringi Eesti noored moedisainerid, kelle võistlusmoment seisneb 2012. aasta spordi sügismoe eksponeerimise tulises lahingus.

Rahva ette tulevad sportlikud modellid, kes kannavad Eesti disainerite Kati Kase, Anneli Tamme, Kelly Halleni ja Joanna-Maria Tamme loodud spordiriideid.

Õhtu jooksul aset leidval võistlusel astuvad poksiringi Eesti poksi esimese suurusjärgu tähed Kaupo Arro, Ainar ja Rain Karlson, Mirkko Moisar, Shamil Kurbanov ja Keijo Toomsalu.

Tulisteks lahinguteks ootavad ringi oma vastaseid professionaalsed taipoksijad Rain Pärnits ja Ott Remmer. Ringis võib näha ka Eesti tõusvat naispoksijat Karmen Kukke.

Muusikalise poole eest hoolitsevad nii “Liivatormil” kui õhtusel peol DJd Erlend Aav, Urmas Kolsar ja Tammela.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles