Võitjad on selgunud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Londoni olümpiamängude ennustusvõistlus leidis spordisõprade seas suure poolehoiu – kokku laekus meie lehe sporditoimetusse 269 talongi.

Parima saagi, 40 punkti, kogus kolm ennustajat ja esikolmiku omavahelise paremusjärjestuse määras meeste kettaheite võitja Robert Hartingu tulemuse ennustamine.

Täpseim oli ja ennustusvõistluse esimese auhinna pälvis Ivo Pärnsein Vändrast, teiseks tuli Arvo Haas Sindist ja kolmandaks tuli Rein Aru Pärnust.

Väärib märkimist, et keegi ei pakkunud meeste maratonijooksu kulda Uganda mehele. Lõviosa ennustajatest olid kindlad, et Triin Aljand ületab vanaema Ulvi Voogi tulemuse ja väga paljud uskusid Martin Padari edusse. Rõõmustavalt palju oli neid spordisõpru, kes oskasid ära arvata meeste korvpalli kolm esimest, aga vaid üksikud asjatundjad panid kirja, et sulgpallur Raul Must saab Euroopa esindajate arvestuses neljanda koha.

“Olen palju kordi Pärnu Postimehe olümpiaennustustel osalenud, kuid väga head tulemust pole varem saanud,” ütles korvpallimängu nautiv Ivo Pärnsein, kes osales ennustusel kolme talongiga.

“Novosjolovi põrumine oli mulle suurim pettumus ja lootsin, et meeste odavise võidetakse tunduvalt kõrgema tulemusega. Loomulikult hoidsin pöialt Gerd Kanterile, aga realistina ennustasin talle pronksmedalit ja sellega panin täkkesse,” lisas ennustuse võitja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles