Viira põhikooli juhib sügisest Valdur Kolla

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Tori vallavalitsus kinnitas neljapäevasel istungil Viira põhikooli direktori ametikohale Valdur Kolla (pildil), kes seni töötas Pärnu lastekülas vanemkasvatajana.

Viira kooli direktoriks pürgijaist kvalifitseerus kolm, kellest konkursi väljakuulutaja eelistas mitmekülgse töökogemusega Kollat. Tori vallavanema Mart Vaiksaare sõnutsi kirjutati tööleping uue direktoriga alla istungi järel, 16. augustil.

“Viiral on õpilaskodu ja lapsed veidi keerulisemad kui tavakoolis, Kolla teab, kuhu tuli ja mis teda ees ootab,” mainis Vaiksaar.

“Mulle meeldib lastega tegelda ja kool, kuhu lähen,” ütles Kolla.

Ametikoha vahetuse tõttu Kolla peret Jõesuu külla ei koli ja õppeaasta alguse eel võtab ta töökohas asju üle omal soovil lahkunud eelmiselt koolijuhilt. Kooli kodulehel on juba üleval vastse direktori kontaktandmed, nii e-posti aadress kui mobiilinumber.

Viiral tuleb Kollale kasuks kauaaegne töökogemus ja tema harrastusedki: keraamika ja mägironimine ning matkamine. Kõrgeimad tipud, kuhu ta on tõusnud, on ligi 5000meetrised Ararat ja Mont Blanc.

Ligemale 30 õpilasega Viira põhikooli pere ette astub direktor Valdur Kolla avaaktusel esmaspäeval, 3. septembril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles