Pärnat on jätkuvalt hoos

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Londoni olümpial võistelnud vibuneiu Reena Pärnat võitis nädalavahetusel medaleid ja püstitas rekordeid. Järvakandi Ilvest esindav 18aastane pärnulanna tuli Eesti täiskasvanute meistriks ja püstitas kaks juunioride rekordit.

Pärnat laseb nüüd uue, senisest veidi tugevama Hoyt-firma vibuga, mille sai kätte vahetult enne olümpiat, kus usaldas siiski veel vana relva. Nüüd Järvakandis Eesti meistrivõistlustel lasi ta harjutuses FITA-1 (70+60+50+30 m distantsid) 1308 ja 70 meetrilt 325 silma.

Täiskasvanute rekordid jäid siiski vastavalt 1318 ja 330 silmaga veel Pärnati klubikaaslase Anneli Preimanni nimele.

“Tore, et uus vibu mulle nii hästi sobib. Sel hooajal on mul veel paar võimalust tulemusi parandada, seekord jäi väike varu sisse,” ütles Pärnat Järvakandis.

Pärnat võidutses ka olümpiaharjutuse duell-laskmises, alistades finaalis 6:0 Siret Luige. Kolmanda kulla teenis ta Järvakandi naiskonnaga võistkonnaharjutuses, püstitades finaalmatšis koos Luige ja Anneli Preimanniga Eesti rekordi 210 silma.

Pärnu vibuklubi Meelis parimatena olid segavõistkond (Eimar Kukk ja Taisi Telve) ning meeskond (Kukk, Magnus Pärk, Leopold Kuusk) neljandad, individuaalselt oli Taisi Telve naistest kaheksas ja Eimar Kukk meestest üheksas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles