Groove Coverage korraldab Pärnus hitisaju

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Groove Coverage ehk ka DJ Novus.
Groove Coverage ehk ka DJ Novus. Foto: promo

Täna õhtul astub Pärnu ööklubi Mirage lavale Saksamaa tantsumuusika kollektiivi Groove Coverage eestvedaja DJ Novus, kes on siin kollektiivi kõigi tuntud lugudega.

1999. aastal kokku tulnud Groove Coverage sai 2002. aastal tuntuks kaveriga Mike Oldfieldi loost „Moonlight Shadow”, mis peagi jõudis kogu maailma tantsutabelite tippviisikusse.

Pärast suurt edu ilmus hitt “God is a Girl”, mis samuti vallutas Euroopa tabelid. Teisele singlile järgnes debüütalbum “Cover Girl”.

Groove Coverage’i seni üks suurimaid hitte sündis 2003. aasta suvel, kui tehti kaver Alice Cooperi loost “Poison”. Lugu mängitakse ööklubides ja muusikakanalites kõikjal maailmas tänini.

Vahepeale mahtus veel rida singleid ja plaate. Järgnes mõningane vaikelu, kuni 2010. aastal sõlmis bänd plaadilepingu Sony Musicuga, millega koostöös ilmus kolme aastaga mitu singlit ja tänavu kevadel pärast viieaastast pausi album “Riot On The Dancefloor”.

DJ Novus mängib täna Mirage’i lavalt ette kõik kollektiivi hitid. Saksamaa DJd assisteerivad kodumaised plaadivõlurid Melboom ja Sunny Dee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles