Algab kahe silla jooksu stardimaterjalide väljastamine

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Jaansoni kahe silla jooks.
Jüri Jaansoni kahe silla jooks. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Alates kolmapäevast, 29. augustist on võimalik kõigil Jüri Jaansoni kahe silla jooksule või retkele eelregistreenud osalejatel saada kätte oma stardimaterjalid Port Artur II kaubanduskeskusest.

Pärnu Kahe Silla klubi avab kaubanduskeskuses jooksule eelneval nädalal võistluskeskuse, et võimalikult palju osalejaid võistluspäeva hommikul sagimisest ja kiirustamisest säästa.

Kahe silla jooksu võistluskeskus on Port Arturis avatud kolmapäevast reedeni 10–20 ja laupäeval, 1. septembril 10–16.

Kõigi osalejate vahel, kes oma materjalid enne pühapäeva välja võtavad, loosib Kahe Silla klubi kolmapäevast laupäevani iga päev välja jooksuga seotud auhindu.

Ajutises võistluskeskuses saab kahe silla jooksule ja retkele eelregistreerida laupäevani. Võistluste korraldajate teatel tasub registreerimisega siiski kiirutada, sest laupäeval kehtivad juba samad stardimaksud, mis võistluspäeva hommikul. Reedeni saab üritusele registreerida soodsamalt.

Täpsemat infot pühapäeval, 2. septembril toimuva Jüri Jaansoni kahe silla jooksu ja sellega seotud sündmuste kohta leiab ürituse kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles