Kahe silla jooks muudab liiklust Pärnu kesklinnas

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusskeem Pärnus Kahe silla jooksu ajal.
Liiklusskeem Pärnus Kahe silla jooksu ajal. Foto: Pärnu Kahe silla klubi

Seoses 1.-2. septembril toimuva Jüri Jaansoni kahe silla jooksu ning sellega seotud üritustega paluvad jooksu korraldajad sõidukijuhtidel olla nädalavahetusel kesklinna piirkonnas liigeldes tähelepanelikud. Laupäevaks ja pühapäevaks sõite planeerides tuleb arvestada muudatustega tavapärases liiklusskeemis.

Laupäeval, 1. septembril on seoses kahe silla lastejooksude ja Pärnumaa rahvaspordituruga 8-17 suletud Ringi tänava lõik Port Artur 2 kaubanduskeskuse juures, mistõttu ei pääse sel ajal Ringi tänavat mööda Pikalt tänavalt Laiale tänavale. Samuti on laupäeval suletud Põhja tänav Pärnu kontserdimajast kuni Ringi tänavani, teatasid jooksu korraldajad.

Laupäeval alates kella 15st kuni pühapäev kella 17ni on olulisi liiklusmuudatusi veel Endla teatri, Vaasa pargi ja Kesklinna silla piirkonnas.

Suletud on Vee tänava lõik alates Pikast tänavast kuni Kesklinna sillani (Peterspordi kaupluse eest).

Seoses jooksu osalejaskonna suurenemisega on esimest korda liikluseks suletud Endla teatri esine.

Vee tänava lõik Pika tänava ja Rüütli tänava vahel on muudetud kahesuunaliseks ning liiklus on korraldatud Endla teatri tagant.

Akadeemia tänav on Rüütli tänava ja Kesklinna silla vahelisel lõigul samuti kahesuunalise liiklusega.

Lai tänav on suletud Pärnu kontserimaja ja Kesklinna silla vahelisel lõigul.

Seoses kahe silla jooksu, retke ja ratastoolisõidu stardiga on pühapäeval lühiajaliselt suletud liiklus Kesklinna sillal. Eeldatav katkestus kestab orienteeruvalt 11.50–12.10.

Pärnu Kahe Silla klubi loodab kõigi liiklejate mõistvale suhtumisele ja kutsub autojuhtegi jooksurajale.

Et sportlikul nädalavahetusel kõigil võimalikult mugav liigelda oleks, otsustas Pärnu linnavalitsus anda laupäevast esmaspäevani Pärnu linna bussiliinidel kõikidele tasuta sõidu õiguse. Autovaba nädalavahetuse raames tagab Jaansoni jooksu korraldav Kahe Silla klubi 2. septembril võistluskeskuses veel rattaparkla olemasolu jalgrattaga tulijatele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles