Kahe silla jooksul võistlevad ka veesõidukid ja vägilased

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hantlid. Foto on illustreeriv.
Hantlid. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pühapäeval toimuva Jüri Jaansoni kahe silla jooksu ürituste programmi lisandusid veesõidukite regatt ja vägilaste mõõduvõtt.

„Kahe silla regatt“ toimub jooksuga samaaegselt Pärnu jõel distantsil Kesklinna sild - Papiniidu sild - Kesklinna sild. Võisteldakse aerusurfi SUP-laudadel, matkasüstadel, matkakanuudel ja muudel veealustel.

Samal ajal toimub jõe kaldal Kesklinna silla ja Pärnu Wakepargi vahelisel alal veel kõigile huvilistele mõeldud jõu- ja vastupidavusspordi üritus "Kahe Silla vägilane", mille korraldavad Kimberi klubi, Pärnu sõudeklubi ja Fitness.ee.

Vägilaste mõõduvõtmise võistlusalad on sõudeergomeetriga 1000 meetri distantsil, lõuatõmbed, rööbaspuudel surumine, täiskükist hüpped raskusega ja rippumine. Võistluse eesmärk on propageerida tõhusat ja funktsionaalset treeningut lihtsate vahenditega vabas loodus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles