Pärnu üldhariduskoolidesse läheb 5955 õpilast

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimene koolipäev.
Esimene koolipäev. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu linnas läheb esialgsetel andmetel 2012/2013. õppeaastal üldhariduskoolidesse kokku 5955 õpilast, mullu oli üldhariduskoolidesse õppima asujaid 6057.

Septembril astub esialgsetel andmetel Pärnu linna üldhariduskoolide esimestesse klassidesse 455 õpilast, mis on eelmise õppeaastaga võrreldes sama. 10. klassidesse läheb sellel aastal 628 õpilast ja see arv on eelmise õppeaastaga kõrvutades 37 võrra suurem, teavitas Pärnu linnavalitsuse avalike suhete nõunik Maria Murakas-Ollo.
 
Klassikomplekte avatakse üldhariduskoolides kokku 271 ja seda on eelmise õppeaastaga võrreldes kahe klassikomplekti jagu rohkem. Nimelt avati Sütevaka humanitaargümnaasiumis tänavu kaks 5. klassi senise ühe asemel ja täiskasvanute gümnaasiumiski lisandus üks klass.

Pärnu linna lasteaedades on 2012/2013. õppeaastal üle 2100 lapse, kellest esimest korda läheb lasteaeda 560 last.
 
2012/2013. õppeaastal asub Pärnu linnas tööle üks noor äsja erialase kõrghariduse omandanud pedagoog, Pärnu spordikoolis alustab tööd Rauno Kirschbaum.

Oma pedagoogilist kvalifikatsiooni on tõstnud kümme rakenduskõrghariduse omandanud õpetajat, üks bakalaureuseõppe lõpetanu ja kümme magistriõppe lõpetanud koolide ja lasteaedade õpetajat.
 
Uute haridusjuhtidena asuvad tööle Kaire Narva Pärnu loodus- ja tehnikamaja direktorina, Merike Lillepõld lasteaia Pöialpoiss direktorina, Teesi Loob lasteaia Pöialpoiss õppealajuhatajana ja Siiri Männikus Männipargi lasteaia õppealajuhatajana.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles