Bravo saadab tantsijad lahingusse

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsuõpetajad panevad täna õhtul Bravos kõik tansima. Parematele on auhinnadki.
Tantsuõpetajad panevad täna õhtul Bravos kõik tansima. Parematele on auhinnadki. Foto: Erakogu

Pärnu südalinna ööklubi Bravo alustab tänasest uue sariüritusega “Tantsulahing”, kus tantsuõpetajad üritavad panna kõik klubikülastajad ennastunustavalt tantsima.

Bravo programmijuhi Urmas Lassi sõnade kohaselt jagatakse reedel Bravo kunded piltlikult kahte leeri, kes asuvad omavahel tantsimises võistlema. Ühte leeri juhendab kohapeal Triinu Rähn ja teist Jorge A. Hinojosa. Publik saab valida, kumma tantsuõpetaja järgi nad soovivad tantsida.

“Võistelda saavad omavahel ka individuaalvõistlejad ehk tantsijad publiku seast,” lisas Lass. “Loodame, et võistlema saabuvad ühel hetkel tantsukollektiividki, keda kohale tulnud publik hinnata saab. Rõõm oleks näha, kuidas kaks rahvatantsugruppi omavahel ööklubis võistlevad.”

“Tantsulahing” toimub kord kuus ja sellel õpetatakse eri tantsustiile. Samuti on tantsukoolidel, kollektiividel jt võimalik oma oskusi publikuni viia.

Muusikat seab suurel tantsuüritusel DJ Jürgen Allik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles