Pärnu-Jaagupi alistas pallimurul vutiliidu

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: SCANPIX

Rahvaliigas osalev Pärnu Jaagupi jalgpallimeeskond tegi koduväljakul peetud sõpruskohtumises selja prügiseks jalgpalliliidu esindusel, kelle rivistuses sai väljakul näha endisi koondislasi Marko Lelovit ja Igor Prinsi ning alaliidu presidenti Aivar Pohlakut.

Väljakuperemehed, kes võitsid täiseduga esikoha rahvaliiga XI alagrupis, jäid peale tulemusega 7:4 (2:0).

Pärnu-Jaagupi meeskonna eest tegi kübaratriki Marti Mägi, värava said kirja veel Taago Tõnisson, Tanel Pihelgas, Tarmo Pihelgas ja Peeter Laur.

Jalgpalliliidu võistkonnast vastas kolme tabamusega Dmitri Skiperski, jala sai valgeks ka Artur Ojala.

JK Pärnu-Jaagupi/Halinga eest käisid platsil Raido Mets, Peeter Laur, Risto Aarna, Ragnar Kass, Tauno Õige, Avar Tammeleht, Mihkel Marving, Rasmus Peetson, Hevar Aas, Taago Tõnisson, Tarmo Pihelgas, Marti Mägi, Tanel Pihelgas ja Madis Laanesoo.

Eesti jalgpalliliidu esindusse kuulusid Igor Prins, Dmitri Skiperski, Andres Vaher, Reelika Turi, Marko Lelov, Aivar Pohlak, Mati Pari, Ranet Lepik, Tarmo Linnamägi, Artur Ojala ja Kadri Jägel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles