Saarde ja Lavassaare võitsid talimängud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
4. juunil toimuvad Kadrina keskkooli palliväljakutel ajaloo esimesed maakonna meistrivõistlused tänavakorvpallis. Foto on illustratiivne.
4. juunil toimuvad Kadrina keskkooli palliväljakutel ajaloo esimesed maakonna meistrivõistlused tänavakorvpallis. Foto on illustratiivne. Foto: Postimees/Scanpix

Laupäeval Kilingi-Nõmmel korvpalliturniiri ja perevõistlusega lõppenud Pärnumaa 29. talimängude esikoha sai suurte omavalitsuste seas Saarde, teiseks tuli Häädemeeste ja kolmandaks Paikuse.


Väikeste valdade ja spordiklubide konkurentsis kuulus esikoht Lavassaarele, spordiklubi Vaablane sai teise ja Tootsi vald kolmanda auhinna. Kokku võisteldi talimängudel 13 alal.



Väärib tähelepanu, et Saarde valla sportlased võitsid esikoha koroonas, suusatamises, meeste bowling’us, males, juhtkonna võistluses ja korvpallis.



Paikuse kontole kogunesid võidud lauatennises ja naiste bowling’us. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles