Pärnakate kaksikvõit

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Noorte heitjate seeriavõistluse etapil Tallinnas teenisid Pärnu Altiuse sportlased juunioride vasaraheites kaksikvõitu. John-Caspar Jaanus viskas kuuekilost vahendit isiklikuks rekordiks 56.60 ja Riko Kivimägi 52.64.

“John-Casparile on vasar, milles ta nüüd jääb Eesti edetabeli juhist maha vaid kaheksa sentimeetrit, tegelikult kõrvalala,” rääkis treener Ando Palginõmm. “Põhiala ketast tegi ta hiljuti 47.55, soojendusel kandusid katsed ka üle 50 meetri. Tuleb veidi oodata, et ta väikesest jalahädast jagu saab, siis paraneb ka isiklik mark. Minu 46.93 on tal nüüd juba löödud.”

Kahe nädala pärast Karksi-Nuia uhiuuel staadionil peetaval Balti matšil paneb iga riik igal alal välja ühe täiskasvanu, noorsooklassi kuuluja, juuniori ja noore. John-Caspar Jaanus peaks seal Eestit kindlasti esindama kettaheites ja võib-olla ka vasaras. Ilmselt on sel matšil Eesti dressis teisigi Pärnu kergejõustiklasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles