Paikuse huvikool tähistab juubelit töötubadega

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paikuse huvikoolis valminud töö: 12aastase Lisett Aidulo "Sügis" (guašš, juhendaja Anneli Leesment).
Paikuse huvikoolis valminud töö: 12aastase Lisett Aidulo "Sügis" (guašš, juhendaja Anneli Leesment). Foto: Repro

Laupäeval, 8. septembril viieaastaseks saav Paikuse huvikool tähistab juubelit kogu septembrikuu jooksul toimuvate üritustega.

Paikuse huvikooli direktori Monika Vaheri teatel pannakse käima näitlikud õpitoad, koolitused ja korraldatakse näitusi.

Nii on septembrikuu lõpuni Pärnu keskraamatukogus õpilastööde näitus, kus on välja pandud maalid ja keraamika. 8. septembrist on algklasside maja 2. korruse klaasgaleriis üleval õpilaste joonistused ja maalid ning multimeediumi õpetaja Signe Lensmenti fotod. Huvikooli 2. korrusel näeb aga suvises laste kunstilaagris valminud töid.

Õpitoad saavad alguse kolmapäeval, 12. septembril Ennu puutöötoaga, kuhu oodatakse puutööst huvitatud täiskasvanuid üksi ja lastega. Õpituba toimub huvikooli 1. korrusel tehnoloogiaklassis ja seda juhendab Enn Kübar.

Pühapäeval, 16. septembril võib tutvuda portselanimaaliga. Huvikooli 1. korruse klaasitoas juhendab õpituba Signe Lensment.

Neljapäeval, 20. septembril läheb keraamik Ene Tapferi käe all savist treimiseks kedral. Pühapäeval, 23. septembril meisterdatakse huvikooli 2. korrusel kunstiklassis koos Monika Vaheri ja Maris Puustiga kaarte.

Esmaspäeval, 24. septembril on põhikooli 1. korrusel käsitööklassis Kadri Jõgi õpituba paelte ja nööride kasutamisest tikandis. Neljapäeval, 27. septembril saab Ene Tapfer õpetuse järgi söejoonistust teha. Pühapäeval, 30. septembril kutsub Signe Lensment huvilised huvikooli 2. korruse meediaruumi arvutiga fototöötlus õppima.

Viimases õpitoas esmaspäeval, 8. septembril tutvustab Kadri Jõgi põhikooli 1. korrusel kangakudumistoas kangastelgedega kudumist.

Kõik õpitoad on tasuta ja huvikooli direktori Monika Vaheri ütlust mööda võivad täiskasvanud kaasa võtta lapsed, kellele õpitoas tehtav on jõukohane.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles