Uus baar ootab seltskondi mängima

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2 Paari tegevjuht Regina Gololob ootab kõiki lauamängude sõpru.
2 Paari tegevjuht Regina Gololob ootab kõiki lauamängude sõpru. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Lähinädalate jooksul avatakse Pärnus Suur-Sepa tänaval baar 2 Paari, mis pakub igas vanuses inimestele võimalust veeta aega lauamänge mängides.

Kunagise Türgi restorani Akbana asemel avatav baar varustab end suures koguses lauamängude, pokkerilaudade ja kaardimängukomplektidega, pakkudes mänguhimulistele suurt valikut.

"Kui mõnes teises kohas vaadatakse võib-olla viltu, kui mehed istuvad nurgalauda ja hakkavad saskut või turakat mängima, siis meie just ootamegi selliseid kundesid," avas 2 Paari tegevjuht Regina Gololob. "Lauamänge tuleb meile üle kahekümne ja samuti kaks pokkerilauda. Ainus reegel on, et raha peale mängimine on keelatud. Hasartmängudega meil ei tegelda. Pigem on meil mängude koht, kus on pidevalt pidu ja pillerkaar. Hakkame näitama spordiülekandeidki."

Gololobi kinnitusel leiab baari riiulilt peale tavapärase male, kabe, doomino ja kaardipaki põnevaid strateegiamänge, aga ka lihtsamaid täringumänge nagu "Reis ümber maakera" ja "Tsirkus".

"Nädala sees tahaks hakata korraldama koostöös Tallinna lauamängude müüjaga Taibu Mängud auhinnalisi turniire," rääkis Gololob. "Samuti tahaks teha stiiliõhtuid, seltskonnamänge ja muid meeleahutusüritusi."

2 Paari tegevjuhi teatel võiks koht kujuneda nooremaealistele inimestele omamoodi hüppekohaks enne klubisse minekut.

"Saavad siin seltskonnaga lõbutsedes hea feeling'u ja lähevad siis edasi," arvas Gololob. "Üritame murda müüti, et lauamängud on igavad. Tegelikult saab lauamänge mängides väga hea enesetunde. Üritame teha isegi klubidega koostööd, et loosiks õhtu jooksul klubipääsmeid välja."

2 Paari loodab uksed avada kahe nädala jooksul. Baar on avatud tööpäeviti 16-24 ja nädalavahetusel 12-02. Esmaspäeval on 2 Paari suletud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles