Ekstreemsportlased kogunevad Sindis

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel pühapäeval näeb ekstreemsportlasi Sindis.
Sel pühapäeval näeb ekstreemsportlasi Sindis. Foto: Margus Ansu / Postimees

Sel pühapäeval, 9. septembril toimub Sindi skate-pargis järjekordne ekstreemspordivõistlus “Sindi skate 2012”, kuhu oodatakse ligi pooltsada võistlejat.

Sindi avatud noortekeskuse juhataja Helle Vendi sõnade kohaselt on kuuendat korda toimuval ekstreemspordiüritusel kavas rulluisu-, rula- ja BMX-võistlus.

“Eelmisel aastal, kui toimus juubelihõnguline viies üritus, olid kohal ka tõukeratturid,” meenutas Vent. “Aga nelja alaga kipub päev liiga pikaks venima, nii piirdume seekord kolme alaga.”

Vendi teada peaks nimekamatest võistlejatest kaasa lööma BMX-klassis osalev Andres Lainevool. Peale kohalike osalejate ootavad korraldajad bussitäit noori Saue avatud noortekeskusest.

Sindi skate-pargi ehitamine algas 2004. aastal linnaametnik Vallo Vaargase ja noorte eestvedamisel. Samal aastal alustas tegevust Sindi noortekeskus.

“Edaspidi täiustati parki igal aastal noortekeskuse projektiraha ja linnavalitsuse eelarvest,” teadis Vent. “Kui Sindi ekstreemsportlased käisid kevadel ekskursioonil Eesti teistes skate-parkides, leidsid nad, et meie oma on “täitsa OK”.”

Vendi kinnitusel on Sindi noorte unistuseks oma sise-skate-pargi ehitamine, mis annaks võimaluse aasta läbi ja ilmast sõltumatuks tegutsemiseks.

“Sindi skate 2012” algab pühapäeva keskpäeval ja finaalide algusaeg on orienteeruvalt kell 15. Päeva juhib Taavi Burket, kohal on tõukerattaga trikirattur ja oodata on tänavatantsijaidki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles