Elektrituru infotelefon 616 0160 alustas tööd

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Neljapäeval alustas tööd elektrituru avanemise kohta teavet jagav infotelefon 616 0160.

“Infotelefoni eesmärk on anda elektrimüüjatest ja võrguettevõtetest sõltumatut teavet 1. jaanuaril 2013 konkurentsile avaneva elektrituru kohta,” lausus majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi asekantsler Ando Leppiman.

Infotelefoni vahendusel saavad elektritarbijad nii eesti kui vene keeles esmast nõu, mida ja millal nad seoses elektrituru avanemisega tegema peaksid.

Ühtki elektrimüüjat ega hinnapaketti infotelefon soovitama ei hakka, need valikud peab tarbija ise tegema. Keerukamad ja spetsiifilisemad küsimused suunab infotelefon olenevalt sisust vastamiseks majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi, süsteemihalduri Elering, konkurentsi- või tarbijakaitseameti ekspertidele.

Infotelefon vastab elektritarbijate küsimustele igal tööpäeval 8–20. Teenustasuta telefonil helistamine on sama minutihinnaga kui kõned lauatelefonil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles