Noori oodatakse ettevõtlikkust arendama

Karin Klaus
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Programmi ENTRUM koordinaator Pärnumaal Kadri Riitsaar.
Programmi ENTRUM koordinaator Pärnumaal Kadri Riitsaar. Foto: Urmas Luik

Oktoobris algab Pärnus Eesti Energia algatatud ja rahastatud noorte ettevõtlikkuse arendamise programm ENTRUM, mille eesmärk on pakkuda Pärnu-, Viljandi-, Hiiu- ja Saaremaa 500 koolinoorele võimalust viia ellu oma lennukaid mõtteid.

Programm ENTRUM on meelelahutuslik koolitussündmuste sari, mis koosneb sessioonidest, ettevõtete külastustest, esseekonkursist ja noorteprojektide võistlusest „Olen ettevõtlik!“.

Lääne-Eesti 14–18aastased noored saavad praktilisi teadmisi ja kogemusi projekti algatamise ja elluviimise kohta ning kohtuvad oma huvivaldkonna tipptegijatega.

Programmi eestvedajad soovivad innustada noori olema ettevõtlikud ja aktiivsed ja arendada nende sotsiaalseid oskusi.

ENTRUM alustas 2010. aastal sooviga käia nelja aastaga läbi kõik Eesti maakonnad. Algusaastal tegutseti Ida-Virumaal, eelmisel aastal Tartu-, Võru- ja Valgamaal. Sel sügisel jõuab järg Lääne-Eesti noorteni.

Seitsme kuu jooksul õpetatakse, kuidas käivitada ja ellu viia oma projekt, kuidas leida meeskonnakaaslasi ja partnereid. Algteadmisi jagatakse ettevõtluse, turunduse ja finantseerimise kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles