Nähkem head!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Raeküla linnaosa elanikuna tahan tänada Pärnu linnavalitsust. Bussiliinide korrastamise ja muutmise tagajärjel pole meie linnaosa rahval kunagi olnud nii head ühendust kesklinnaga. Teistesse linnaosadesse sõitmiseks on ikka tulnud ümber istuda. Uus liiklusskeem võimaldab seda aga suure ajakaota. Piisab, kui skeem endale selgeks teha.

Teiseks tänan õiglase hinnaga prügivedaja leidmise eest. Aastaid maksime ISS Eestile 5.62, aga nüüd Ragn-Sellsile 1.15 eurot niisama suure konteineri tühjendamise eest.

Tolmuvabaks tehti Okka tänav ja võimaluste piires korrastatakse Merimetsa tänavat. Nähkem seda head, see teeb meeleolu paremaks argielu raskustes!

Üks soov on mul paberkandjal reklaamide vedajaile: jaotage seda kraami ikka õiglasemalt, et kortermajade elanikud ilma ei jääks. Meie väikeelamu postkasti potsatab kolm–neli reklaami ikka kahes-kolmes eksemplaris korraga ja nõnda iga päev. Halastage ometi!

Aga muidu, ilusat sügist kõigile kaaslinlastele!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles