Piletimäng: lusti Bravos ansambliga Apelsin

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Apelsin.
Ansambel Apelsin. Foto: promo

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste ja -kohtade priipääsmeid.
 

Järgmisel laupäeval, 29. septembril tantsitab Pärnu südalinna ööklubis Bravo rahvast legendaarne Eesti levimuusikaansambel Apelsin.

Loosime Apelsini kontserdile välja 3x2 pääset ja anname igale võitjale ära tasuta plaadi.

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kas Apelsini tänavu ilmunud värske plaat kannab nime “Apelsin 40” või “Kauge hüüd”?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 26. septembri keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kes kolmikust Jassi Zahharov, Marko Matvere ja Mart Sander on kehastanud Georg Otsa filmiekraanil?” õige vastus on Marko Matvere. Laupäeval lähevad Pärnu kontserdimajja kuulama Georg Otsa ja Raimond Valgre laulude kontserti Kaja Rebane ja Malle Aedma.

Internetis toimunud mängus võitsid pääsmed laupäevaks Kentuki Lõvi pubisse sügisealguse peole, kus esineb ansambel Kolumbus Kris, Laura Holter, Ester Tints ja Maigi Vaik.

Võitjatega võtame ühendust.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles