USS Security Lääne regioonil uued juhid

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USS Security Lääne regiooni keskusega Pärnus juhib 17. septembrist Andres Eeskivi, kes varem on juhtinud turvafirmade Skorpion ja Skarabeus kohalikke esindusi.

Peale Eeskivi naasis ettevõttesse Ruslan Mironov, kes varem juhtis USSi eelkäija K-Grupi Pärnu esindust ja vahepeal oli lühikest aega tegev Skarabeus Julgestusteenistuse OÜs.

USS Security Lääne regiooni senine juht Aivar Pärna jätkab tööd ettevõttes juhatuse esimehe nõunikuna.

USS Security juhatuse esimees Sven Nuutmann ütles, et USSil on praeguseks kindel turupositsioon kõikjal Eestis, kuid eeskätt just Pärnu-, Lääne- ja Viljandimaal ning saartel on võimalik veel tunduvalt laieneda ja see ongi vastsete juhtide ülesanne.

“Kiire kasv eeldab pidevat ja sujuvat ridade täiendamist, samuti olemasolevate jõudude ümberpaigutamist,” lausus Nuutmann. “On hea meel tõdeda, et meie ettevõttesse lisandub turvaturu tippspetsialiste, kelle hulka kuulub kahtlemata ka Andres Eeskivi.”

Ligi 17 aastat turvaäris tegutsenud Eeskivi tööleping Skarabeus Julgestusteenistuse OÜ Pärnu esinduse tegevjuhina lõppes tänavu juunis, järgnevat aega kasutas ta enda sõnutsi puhkuseks ja uute sihtide seadmiseks.

USS Security Eesti AS on Eesti suuruselt teine turvaettevõte, milles töötab ligi 1200 inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles