Koolipoiss tõi tänavatantsijad Pärnusse võistlema

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korraldaja Marten Penu ehk bboy Lil'Matu.
Korraldaja Marten Penu ehk bboy Lil'Matu. Foto: Merli Ilm

Pärnus leidis aset tänavatantsijate võistlus "Männi Bättle Jam 6", mis tõi pärnakate kõrval kohale võistlejad Tallinnast ja Lätist.

Poolteist aastat tagasi alguse saanud võistlust korraldab oma lõbuks Kuninga tänava põhikooli 15aastane poiss Marten Penu, kes ise on breiktantsuga tegelnud seitse aastat.

Võistluskategooriaid oli laupäeval Pärnu noortekeskuses toimunud võistutantsimisel kaks: breik (2 versus 2 bboyd) ja hip-hop. Neid hindas kolm kohtunikku Tallinnast. Muusikat mängis DJ Sergucci Riiast.

Breigis võitsid lätlased Eddie Punk ja Rock1Lee, hip-hopis oli parim Anumai Tallinnast. „Et tegu on omaalgatusliku ettevõtmisega, poleks see võimalik heade toetajateta,“ ütles Marten Penu. Nii pälvisid võitjad auhinnaks vastavalt 100 ja 50 eurot.

Võistlus lõppes suure ühise tantsuga.

Penu ütlust mööda on uue võistluse kuupäev veel lahtine, aga kindel on, et see toimub. „Pärnu tantsijate jaoks on see ainus võimalus kodulinnas end näidata ja võistelda,“ põhjendas ta.

Lisatud Taimar Mülleri video.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles