Sügistrall aitab lasteaia hooviala arendada

, Ülejõe lasteaia õpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügistrall Pärnu Ülejõe lasteaias.
Sügistrall Pärnu Ülejõe lasteaias. Foto: Erakogu

Pärnu Ülejõe lasteaial on kena tava kogu lasteaiaperega sügist tervitada. Pidu ennast tuli aga sel aastal kaua oodata, sest ilmataat oli taas ettearvamatu.

Sedasorti sügisene ühisüritus on meie majas traditsioon, kuid igal aastal püüame lapsi ja lapsevanemaid millegi uue ja omapärasega rõõmustada. Tänavu korraldasime oksjoni.

Avasõnad ütles Ülejõe lasteaia õppealajuhataja Sirje Kasemets. Seejärel lapsed koos vanematega lennutasid õhku taevalaternad kõige suuremate ja kaunimate soovidega.

Sügistrall jätkus Krõlli ja Naksitralli rühma laste laululiste ja tantsuliste etteastetega muusikaõpetaja Ulrika Perelmanni juhendamisel. Soojendus ja peomeeleolu oli loodud, nüüd võis pidu alata!

Peolisi tervitas ka Ülejõe lasteaia direktor Külli Martinson. Ta tänas lasteaia kõige   aktiivsemaid vanemaid, kes said tunnustuseks tänukirja ja lasteaia logoga kruusi. „Suur tänu kõigile lastevanematele, kes on leidnud aega, tahtmist ja võimalusi, et mudilaste lasteaiaelu oleks võimalusterohkem,” lausus direktor.

Sügistralli kavasse kuulub kindlasti üllatus. Hei hopsti ja kohal ta oligi, parajalt paks ja meeldiv sell Karlsson koos Väikevennaga, kes ilmusid kui võluväel välja kärutäie sügisandidega.

Karlsson ja Väikevend korraldasid oksjoni, kus kaubeldi pea kõigega, mida pakub Eestimaa rikkalik sügis. Oksjon oli lõbus ja õnnestus igati. Lustlikul enampakkumisel leidsid lasteaia töötajate valmistatud hoidised ja oma kasvatatud aiasaadused uue pere. Kogu oksjonilt saadud tulu läheb lasteaia hooviala arendamiseks.

Uus õppeaasta on suure hooga käima lükatud ning õuealal lustimist nautis terve lasteaiapere.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles