Vutinaised jõudsid meistritiitlist ühe võidu kaugusele

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu jalgpalliklubi naiskond sai 3:0 võidu Tallinna Levadia üle.
Pärnu jalgpalliklubi naiskond sai 3:0 võidu Tallinna Levadia üle. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu jalgpalliklubi naiskond jõudis võiduga FC Levadia üle tänavuste Eesti meistrivõistluste esikohast ühe võidu kaugusele.

Pärnakad ei andnud külalistele suurt sõnaõigust, minnes esimese kolmveerandtunni lõpuks Anastassia Morkovkina kahest väravast ja Margarita Žernosekova tabamusest kolme väravaga juhtima.

Teisel poolajal skoor ei muutunud ja nii lõppeski kohtumine pärnakate 3:0 võiduga.

Pärnu jalgpalliklubi naiskonna treeneri Jüri Saare sõnutsi andis ta mängijatele ülesandeks vastastele kõrge pressing peale panna ja see tõi edu: pealinna naiskond ei suutnud tekitada endale ühtegi arvestatavat väravavõimalust.

Pärnu naiskond on kaks vooru enne meistrivõistluste lõppu tšempionitiitlist ühe võidu kaugusel, sest vahe lähima jälita FC Flora ees on viis punkti.

Pärnakate järgmine mäng on taas Levadia naiskonna vastu. Kolmapäeval kohtutakse igipõliste rivaalidega A. Le Coq Arenali naiste karikavõistluste finaalis.

Meistrisarjas on pärnakatel ees kodumäng Tartu Tammekaga ja võõrsil kohtumine FC Floraga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles