Täiskasvanute gümnaasium tutvustab õpetajate raamaturiiulit

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu täiskasvanute gümnaasium.
Pärnu täiskasvanute gümnaasium. Foto: Urmas Luik

Pärnu täiskasvanute gümnaasiumi tähistab õpetajate päeva 3. oktoobril, kui teada-tuntud õpetajate päeva tavale, kus vanemad õpilased asendavad õpetajaid nooremates klassides, saab koolis tutvuda õpetajate raamaturiiuliga.

Tühjale riiulile tõid kõik kooli õpetajad oma lemmikraamatu(d) või mõne kirjandusteose, mis on õpetajatele mõju avaldanud.

„Eranditult kõigi raamatute autor või koostaja on eestlane, sest ühineme oktoobris tähistatava Eesti raamatu päevaga,“ selgitas täiskasvanute gümnaasiumi projekti- ja noorsoojuht Ulla Lehtsaar ja lisas, et iga riiulis oleva raamatu juurde on kirjutatud kommentaar, mis annab teada, miks see raamat on õpetajale oluliseks saanud.

Riiulist leiab Eesti kirjanduse paremiku, esindatud on Lennart Meri, Jaan Kross, August Gailit, Jüri Tuulik, Mehis Heinsaar ja paljud teised tuntud autorid.

Riiul jääb tutvumiseks kooli üles kaheks nädalaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles