Hansakool korraldas rebastele stiilipäevad

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hansagümnaasiumi 10.a klass, rebaste nädala võitja.
Hansagümnaasiumi 10.a klass, rebaste nädala võitja. Foto: Sevo Rohtla

Eilseks olid Hansagümnaasiumi 122 kümnendate klasside õpilast käinud koolitundides 25 päeva, millest viimased kolm olid pühendatud nn rebastele.

12.c klass koos klassijuhataja Tiiu Sarvega korraldas neile stiilipäevad koos rohkete klassidevaheliste jõukatsumistega, rääkis Hansagümnaasiumi huvijuht Lea Lips. Võisteldi tantsimises, maastikumängus, mündimängus, jalgpallis, joonistati plakateid, õmmeldi lippe, küpsetati kooke jne. Rebastenädal tipnes piduliku õhtuga, kus päevakohase kõnega esines direktor Silja Kikerpill.

Pärast seda, kui 10. klassid olid esitanud oma tõotuse, anti neile akadeemilise tseremoonia käigus üle Hansagümnaasiumi teklid. Sõnavõtuga esines 12.c klassivanem Hanna-Mai Ressar, kes tänas kõiki 10. klasside õpilasi ja nende klassijuhatajaid tubli osalemise eest rebaste nädalal.

Parimatele jagati eriauhindu ja kuulutati välja võitja – 10.a klass (klassijuhataja Elju Kase). Nemad said enda valdusesse rändauhinna, hõbekandiku, kuhu on graveeritud võitja klass koos õppeaasta ja klassijuhataja nimega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles