Maailmameister tuli Jõulumäel Eesti meistriks

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Veeraplu võitjana finišis.
Andrus Veeraplu võitjana finišis. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Eesti suusameistrivõistlused Jõulumäel algasid eile krõbeda 12kraadise öö järel superkaunis kevadilmas. Aga mitte ainult see polnud põhjus, et tööpäeva kohta üsna arvestatavas suurusjärgus publik Jõulumäelt ülevas meeleolus lahkus.


Klassikastiilis sprinditeates oodati meestest 2006. aastal olümpiavõitjana siinsamas Jõulumäel võidetud tiitlit kaitsma nüüd Liberecis taas maailmameistriks tulnud Andrus Veerpalu.

Veerpalu tuli. Nagu kolm talve tagasi oli tema paariline suusaklubi Jõulu meeskonnas Kein Einaste ja suusaklubi Jõulu duo võitis taas.

“Kein oli täna superhea,” andis Veerpalu noorele kolleegile au. “Ei mäleta, et 2006. aasta kevade järel Jõulumäel suusatanud oleks. Oli tore poisipõlvest tuttavatel radadel sõita.”

Homme kell 12 stardib Veerpalu koos Einaste ja Risto Mägiga suusaklubi Jõulu eest 3x10 kilomeetri teatesõidus.

Pühapäeval kell 10 antakse ühisstart 50 kilomeetri vabatehnikamaratonile. Täna oli end sellele sõidule registreerinud juba 45 suusameest eesotsas Veerpalu, Jaak Mae, Aivar Rehemaa ja Kaspar Kokaga.

Loe pikemalt homsest Pärnu Postimehest!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles