Kui meditsiinitöötajad streigivad, siis olgem terved ja positiivsed

, Viinahaualt, Tori vallast
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu haigla.
Pärnu haigla. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Äsja oli Pärnu Postimehe veebilehel uudis, et Pärnu haigla liitub streigiga esmaspäevast. Olgem meie siis järgmisel nädalal terved!

Kuidas terve olla?

Kui inimene elab tervislikult, siis ta ei peaks tervisehädade üle kurtma. Pole mõtet vihastada ega endale närvipingeid tekitada. Ka rumalate kommentaaride trükkimisest võiks nii mõnigi inimene mõneks ajaks loobuda kommentaariumis. Kui oled teise inimese peale õel ja kade, siis saad lihtsalt maohaavad ja seedimine hakkab jupsima.

Mõtle positiivselt, ole rõõmus näiteks sellegi üle et ilusa ilma korral naeratab meile päike ja ära mõtle välja lollusi mis sulle endale stressi tekitavad. Vaata ennast pidevalt peeglist ja sa näed et sealt vaatab vastu sulle kõige parem ja armsam nägu.

Samuti võiksite puhata ja lõõgastuda, keeta kohvi asemel endale näiteks mõnda head raviteed. Autorooli ärge istuge ja istuge lihtsalt kusagil roosiaias, et nautida sügist.

Kui te mõndagi minu soovitust järgmisel nädalal järgite, siis pole teil arsti juurde asja ja las nemad siis streigivad pealegi. Arstid tahavad ka natukene puhata. Ka nemad on inimesed,

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles