Piletimäng: Tõnis Mägi ja Kärt Johanson tutvustavad plaati!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Mägi ja Kärt Johanson esitlevad plaati "Teine ruum".
Tõnis Mägi ja Kärt Johanson esitlevad plaati "Teine ruum". Foto: promo

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste ja -kohtade priipääsmeid.

Järgmisel pühapäeval, 25. novembril esitlevad Pärnu teatri Endla suures saalis oma värsket albumit “Teine ruum” Tõnis Mägi ja Kärt Johanson. Plaadil ja esitluskontsertidel kuuleb parimaid lugusid paari ühisest loomingust. Näiteks tulevad ettekandele lood “Tuul ja roos”, “Lumevalgus”, “Sim sala bim”, “Hull naine” jt.

Kitarridel saadavad Riho Sibul ja Robert Jürjendal.

Loosime Tõnis Mägi ja Kärt Johansoni plaadiesitluskontserdile välja 3x2 pääset!

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Mis loole filmisid Tõnis Mägi ja Kärt Johanson tänavu septembris oma esimese ühise muusikavideo?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 21. novembri keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kas The Belka viimati, 2009. aastal ilmunud album kandis nime “Mehega II planeedilt” või “Kiviaeg”?” õige vastus on “Kiviaeg”.

Laupäeval lähevad koos kaaslasega Ülejõel asuvasse Kentuki Lõvi pubisse The Belka kontserdile Anu Bester ja Arno Järvmaa.

Võitjatega võtame ühendust.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles