Ajujaht kutsub oma äriideed eeltestima

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zürii liikmed Mart Maasik, Heldur Meerits ja Priit Alamäe.
Zürii liikmed Mart Maasik, Heldur Meerits ja Priit Alamäe. Foto: www.ajujaht.ee

Ettevõtluskonkursile Ajujaht ideede esitamise tähtaeg on 13. oktoober, kuid juba enne seda, 10. oktoobril on Pärnus võimalus oma ärimudel spetsialistidest žürii ees proovile panna.

Ettevõtjatelt saadud tagasiside võimaldab oma ideed enne konkursile esitamist veel lihvida. Varakult saadud esitluskogemus võib Ajujahile kandideerijale anda olulise konkurentsieelise. Eelmisel aastal jõudsid kolm eelesitlusel oma äriideed tutvustanud meeskonda – Lu Lu kassiliiv, Jomi ja E-garantii – Ajujahi konkursi finaali.

Äriideede esitlus toimub 10. oktoobril Pärnu muuseumikohvikus. Meeskonnal on kohtunike veenmiseks aega 3 minutit. Võitja pääseb otse Ajujahi saja parema hulka ja vastavalt kohtunike otsusele jagatakse kohapeal 250 eurot auhinnaraha.

Žüriisse kuuluvad endine Estonian Airi ning Heateo sihtasutuse juht, praegune Estonia Spa juht Andrus Aljas, Ajujahi žürii liige Andrei Korobeinik ja Targa Maja Lahendused juhatuse liige Heiki Aulik.

Ajujahile saab ideid esitada 13. oktoobrini konkursi veebilehel. Sealsamas saab registreerida muuseumikohvikus toimuvale üritusele.

Novembris leiab aset intensiivne neljanädalane arenguprogramm 40 paremale ideele, mille järel valib žürii meeskonnad, kes kevadel Eesti Televisiooni eetris 50 000 euro nimel võistlema asuvad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles