Superkrossi karikasari jätkub Laitse rajal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivo Uutar.
Ivo Uutar. Foto: Erakogu

Sõiduautode Erki Spordi superkrossi karikavõistluste neljandal etapil Mobile auhindadele kihutavad pühapäeval Laitse rallipargi rajal kümne võistlusklassi masinad.

“Võidusõit tõotab tulla erakordselt põnev,” rääkis Erki Spordi pealik Eiki Eriste Pärnu Postimehele. “Peale tavapäraste superkrossiklasside lähevad võistlustulle Eesti, Venemaa ja Läti krosskartidel sõitjad ning VAZ standardklassis on rajale oodata üle paarikümne lõunanaabri. Eelmisel etapil Audru ringrajal pakkusid lätlastele tugevat konkurentsi eestlased ja loota võib, et ka Laitses läheb kõvaks nagistamiseks. Tore on, et Classic RWD-klassis tuleb uusi võistlejaid juurde.”

Laitse võidukihutamine algab treening- ja kvalifikatsioonsõitudega, seejärel tuleb igale masinaklassile kaks poolfinaali ning pjedestaalikohad selguvad üheksa ringi pikkustes finaalides. Tavakohaselt lõpeb võistluspäev superfinaaliga, kuhu pääseb iga masinaklassi kaks kiiremat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles