Eesti karikas jäi Pärnu sõudeklubisse

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnu Endrekson (vasakul) ja Andrei Jämsä.
Tõnu Endrekson (vasakul) ja Andrei Jämsä. Foto: Eesti Sõudeliit

Emajõe väikeste paatide regati ja koondise testvõistluse järel avas Eesti akadeemilise sõudehooaja regatt riigi võistkondlikule karikale, millest koduveel väljus võitjana Pärnu sõudeklubi.

Pärnu sõudeklubi osales kümnes paadiklassis ja kogus 154 punkti, kaheksas klassis veele tulnud Pärnu SAK Kalev 126. Siis tuli punktides suur vahe, aga edasi tihe seltskond – Vijandi SK 59, Narva Energia 50, Tartu ülikooli ASK 49 ja SAK Tartu 45 punkti. Vaid pealinna Tallinna SK (15 punkti) ei suuda jätkuvalt rivis püsida.

Karikavõistlused peeti soojas taganttuules, nii fikseeriti kiireid aegu. Koondistele olid need kontrollstartideks, kuid osa täiskasvanute eliiti puudus, sest nii meeste paarisaeruneljane (Kaspar Taimsoo, Sten-Erik Anderson, Allar Raja, Kaur Kuslap) kui Kaisa Pajusalu harjutavad kuni kuu lõpus peetavate Euroopa meistrivõistlusteni Horvaatias Skradinis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles