Viie riigi sportlased panid oma võimed talvemaratonil proovile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mispo talvemaratoni stardijoonelt sööstis kahel päeval kannatuste rajale ligi 300 heatujulist spordisõpra.
Mispo talvemaratoni stardijoonelt sööstis kahel päeval kannatuste rajale ligi 300 heatujulist spordisõpra. Foto: Jan Õiglane

Läinud nädalavahetusel Vändras toimunud kahel Mispo talvemaratonil startis kõigil distantsidel kokku ligi 300 jooksusõpra Eestist, Lätist, Leedust, Valgevenest ja Venemaalt.

“Esimest korda Eestis korraldasime kahel päeval järjest kaks maratoni ja see ettevõtmine õnnestus täiega,” rääkis Mispo talvemaratoni korralduskomitee esimees Joel Tints Pärnu Postimehele. “Otsus joosta Vändra tänavatel seitsme kilomeetri pikkusel ringil õigustas ennast sajaprotsendiliselt, seni olen nii kaugelt kui lähedalt tulnud võistlejatelt saanud vaid positiivset vastukaja.”

Väärib märkimist, et mõlemal päeval jooksnud Joel Tints on üks viiest eestlasest, kes on suutnud maratonidistantsi üle saja korra läbida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles