Pärnumaad esindavad komm ja kala

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audrus Lemmetsas tegutsev Saaremaa kalakasvatajate ühistu Ecofarm kalatöötlemiskeskus viib konkursile küüslaugumarinaadiga forelli.
Audrus Lemmetsas tegutsev Saaremaa kalakasvatajate ühistu Ecofarm kalatöötlemiskeskus viib konkursile küüslaugumarinaadiga forelli. Foto: Erakogu

Tänavusel Eesti parima toiduaine konkursil kandideerib parima toiduaine tiitlile ühtekokku 187 toodet, Pärnumaad esindavad Organic LOL Pops OÜ mustikamaitseline mahe pulgakomm Spoony ja kalakasvatajate ühistu Ecofarm portsjonforell küüslaugumarinaadiga.

Pulgakommide valmistaja Moonika Adler rääkis, et pulgakommid on päris populaarsed – neid ei jõua nii palju toota, kui on nõudlust. “Mõtleme laienemise peale,” pakkus Adler.

Konkursile esitati valikust just mustikamaitseline pulgakomm, sest see on erilisem kui näiteks maasikamaitseline. Koostis on valmistaja sõnade kohaselt lihtne: mahesuhkur, mahe glükoosisiirup, mahe mustikamaitseline essents ja sidrunhape.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles