Kajakas tantsib galaõhtul läbi tantsupidude ajaloo

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Kajaka looja Naima Ebrok veel meie seas oleks, oleks ta kindlasti väga õnnelik - rahvatantsuansambel on vägagi elujõuline.
Kui Kajaka looja Naima Ebrok veel meie seas oleks, oleks ta kindlasti väga õnnelik - rahvatantsuansambel on vägagi elujõuline. Foto: Urmas Luik

Rahvatantsuansambel Kajakas valmistub sel laupäeval Pärnu kontserdimajas toimuvaks tantsupeo pärlite auhinnagalaks, kus oma 65. aastapäeva tähistuseks tantsitakse kaks ja pool tundi läbi Eesti tantsupidude ajaloo.

Lavale astub ansambli 120 tantsijat: lasterühm, noorem ja vanem segarühm, esindusrühm, naisrühm, õpetajate naisrühm, selleks õhtuks kokku pandud rühm mujal Eestis tantsivatest vilistlastest ja seeniorid Kajaka seltsist.

Lavastusmeeskonnas ohjavad tantsijaid rühmajuhendajad Rita Mändla, Ulla Helin-Mengel ja Roland Landing ning pealavastaja ja idee autor Ingrid Jasmin. Appi on kutsutud oma ala tundjad Tiina Tõnismäe, Heiki Voosalu, Helle Kirsi ja Maris Üürike, laulja Mari Holm ja Pärnu muusikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles