Väliujula sai paika

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu jõeäärse tervisepargi rajamise eest hea seisnud A2K spordiklubi juhatuse liige Tair Anton on rõõmus, et pikka aega aetud asi lõpuks käegakatsutavaks vormus.
Pärnu jõeäärse tervisepargi rajamise eest hea seisnud A2K spordiklubi juhatuse liige Tair Anton on rõõmus, et pikka aega aetud asi lõpuks käegakatsutavaks vormus. Foto: Urmas Luik

Pärnakas, kes külma ei pelga ja peab lugu karastavast kevadsuplusest, võib nüüd seada sammud Räämale jõe manu, kuhu paigaldati eile väliujula.

Pärnu sõudebaasi kõrvale ehitatud ujula on peamine osa Pärnu jõe tervisepargi projektist, mis pani mullu linnarahva tahtel kinni kaasava eelarve hääletuse ja võitis 30 000 eurot.

Tervisepargi autor ja elluviija on A2K spordiklubi, mille juhatuse liikme Tair Antoni sõnutsi koosneb jõkke rajatud väliujula kolmest 50meetrisest ujumisrajast ja sillaga eraldatud laste suplusalast kalda ääres.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles