Ülejõe kooli õpilased laulsid võistu

Anu Villmann
, Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülejõe kooli lauluvõistluse väikese ööbiku grand prix’ pälvis Ranek Vridolin.
Ülejõe kooli lauluvõistluse väikese ööbiku grand prix’ pälvis Ranek Vridolin. Foto: Gert Köösel / Heinrich Ervald

Pärnu Ülejõe põhikooli tänavune ülekooliline lauluvõistlus "Ülejõe ööbik" oli kantud merekultuuriaasta temaatikast.

Kooli muusikaõpetaja Aet Villi juhendamisel ja tublide õpilaste abil muutus koolimaja üheks õhtuks pilkupüüdvaks vetikate, kalade, linnuparvede ja kalavõrkudega kontserdipaigaks.

Õpetajate ja õpilaste koostöös nüüd juba 15. korda toimunud lauluvõistlusel pani oma hääle helisema 34 solisti ja kümme ansamblit, kes olid eelvoorudest lõppvõistlusele pääsenud.

Igas vanuserühmas jagati välja kolm esikohta solistidele, ansamblite arvestuses kuulutati välja võitjad ja eripreemiate laureaadid, peale selle anti välja kaks grand prix’d ja publiku lemmiku preemia.

Esimeste klasside vanuserühmas võitis Melian Kask, 2.–3 klasside arvestuses Silvia Pärtelson, 4.–6. klasside vanuserühmas Merit Rahu ja 7.–9. klasside hulgas Eliise Siiman.

Ürituse kõige tähtsamad võidud saavutasid 1. klassi laulupoiss Ranek Vridolin – tema pärjati väikese ööbiku tiitliga –, ja vanemas vanuserühmas grand prix` saanud 9. klassis õppiv Liina Bergmann, kes sai Ülejõe ööbiku tiitli.

Publikupreemia pälvis 7. klassi õpilane Merily-Anett Hallik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles