PJK alistas kindlalt suurkonkurendi

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anastasija-Grazyna Shcherbachenia (nr21) skooris Flora vastu kahel korral.
Anastasija-Grazyna Shcherbachenia (nr21) skooris Flora vastu kahel korral. Foto: MAILIIS OLLINO/PRNPM/EMF

Pärnu jalgpalliklubi naiskond alistas Eesti naiste jalgpallimeistrivõistlustel täna kindlalt Tallinna FC Flora 4:0, järgmisel nädalal ootab ees järgmine favoriit.

Pärnu naiskonna peatreeneri Jüri Saare kinnitusel asusid pärnulannad mängu Raeküla staadionil kiirelt juhtima, kui juba teisel minutil skooris Anastasija-Grazyna Shcherbachenia. Mõni minut hiljem tõi Anastassia Morkovkina tabloole numbrid 2:0.

Nii avavaatus lõppeski.

„Esimene poolaeg kuulus meile, teise alguses nad surusid, aga ründasime teravalt vastu,“ rääkis Saar.

Teise poolaja vasturünnakust lõigi Shcherbachenia oma teise värava ja punkti i-le pani Anette Paulus, kes vormistas lõppskoori.

"Tuline ja huvitav mäng oli," lausus Saar. "Tahtmist ja võitlust oli mõlemalt poolt. Tähtis, et tuli suureskooriline võit."

Kui Pärnu naiskond on võitnud meistrivõistlustel kõik viis mängu väravate vahega 33:0, siis Flora sai kirja esimese kaotuse.

Järgmisel laupäeval võõrustab PJK Tallinna FC Levadiat, kes samuti on siiani ainult võite tunnistanud ja tabelis kehvema väravate vahega teine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles