Ekstreemsportlased soovivad siseparki

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu skatepark’is teeb Rasmus Paimre suvel kõrgeid õhulende, kuid talvised harjutamistingimused on nigelad.
Pärnu skatepark’is teeb Rasmus Paimre suvel kõrgeid õhulende, kuid talvised harjutamistingimused on nigelad. Foto: Urmas Luik

Ekstreemspordiga tegelevate noorte arvates pärsib talvine harjutustingimuste puudumine arengut ja kuigi Pärnu noortekeskus oleks nõus projekti vedama, ei kuulu elamusspordipargi ehitus linnavalitsuse prioriteetide hulka.

Ainsa pärnakana tänavu Euroopa suurimal ekstreemspordivõistlusel Simple Session BMX-sõidus 45. koha saanud Rasmus Paimre arvates on Eestis loodud mitmele poole väli-skatepark’id, mis siinsetele sõitjatele igati sobivad.

“Eesti väliparkide tase on viimase kahe aastaga tohutult tõusnud,” kinnitas ise Eestisse mitmele poole rulaparke rajanud Paimre. “Ehitades arvestame, et sõita saaksid nii algajad kui edasijõudnud. Pärnu pargis ei tule kindlasti meie sõitjatel piiri ette. Olen sõitnud kümmekond aastat ja ikka leian uusi asju, mida proovida.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles