Pärnuga ühinejaid ootab sada kilo karamellkomme (1)

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linna sildid tõstetakse poolesaja kilomeetri kaugusele.
Pärnu linna sildid tõstetakse poolesaja kilomeetri kaugusele. Foto: Urmas Luik

Kui esmaspäevast kogunema hakkavad seitsme omavalitsuse volikogud Pärnuga ühinemise heaks kiidavad, tõstetakse Pärnu linna sildid poolesaja kilomeetri kaugusele Tõstamaa valda.

Kastna küla elanikud võivad pärast järgmise aasta sügisel toimuvaid Pärnu linnavolikogu valimisi uhkusega öelda, et nad elavad ligemale 58 000 elanikuga linnas, mille ühest otsast teise sõitmiseks kulub üle tunni. Mis sest, et ühtegi senise Tõstamaa valla esindajat ei pruugi uues rahvaesinduses olla, see-eest jagati suurvalda propageerivatel üritustel laiali 100 kilogrammi karamellkomme.

“Koos jõuame rohkem!” seisab kommidel, millega järgmisest nädalast algavatel tutvustamisüritustel kokku ei hoita. Turunduskuludeks on plaanitud euro elaniku kohta ja peale suu magusaks tegemise potsatab 5. septembril tulevase Suur-Pärnu elanike postkastidesse üle 25 000 ühinemist selgitava trükise.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles