Külavaheteed ostnud mees sai võimu kogu külas

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Rapp on Eda Erissaare hoovi jätnud betoonist paneelid ja aia äärde konteineri, sest tee kuulub talle ja aed on justkui tema kinnistul. Taamal on näha ihaldatud Pärnu jõge.
Toomas Rapp on Eda Erissaare hoovi jätnud betoonist paneelid ja aia äärde konteineri, sest tee kuulub talle ja aed on justkui tema kinnistul. Taamal on näha ihaldatud Pärnu jõge. Foto: Gertrud Alatare

Koduküla tänavad ära ostnud Toomas Rapp teeb Sauga vallavalitsuse murelikuks, sest nii omab ta võimu erateid kasutava 60 majapidamise üle. Ühe naabri vastu on Rapp võimu näidanud.

Sauga valla Uuemetsa elurajoonist kiirgab edu: suured uhked majad ja rikkaliku taimestikuga hoovid kiviviske kaugusel Pärnu jõest.

Sealsete jõukate ja edukate elu varjutab aga lausa sürreaalseks muutuv vaidlus – naabrid vaidlevad, kes kuskil liikuda tohib. Vahendid eesmärgi saavutamiseks on äärmuslikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles